Validen 'Köylerdeki Elektrik Kesintisini Çözün' Talimatı

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Hocalar ilçesinde halkın tepkisine neden olan elektrik kesintilerine el attı.

Vali Balkanlıoğlu, beraberinde daire müdürleriyle birlikte Hocalar Kaymakamı Kemal Akpınar’ı ziyaret etti. Halkın ve muhtarların sorunlarını dinleyen Balkanlıoğlu’na ilçede en çok elektrik kesintilerinin verdiği zarar şikayet edildi. İlçede sürekli elektriklerin kesildiği, arızalı durumda olan trafo ve elektrik direklerinin tamir ettirilmediği, arızanın bildirilmesi halinde de kendileriyle ilgilenilmediği dile getirildi.

Bunun üzerine Balkanlıoğlu, elektrik sıkıntısıyla ilgili sorunun hemen hemen gezdiği tüm ilçe, köy ve beldelerde gördüğünü ve kendisine bu konuda çok sayıda şikayetin geldiğini belirterek, konuyla yakından ilgileneceğini söyledi.

Balkanlıoğlu, elektrik dağıtım şirketiyle ilgili şikayetlerin derhal şirket yönetimine bildirilmesi ve sorunların acilen çözülmesi talimatını verdi. İlçedeki eğitim, sağlık, asayiş, yatırımlar ve özellikle köylerde yapılan çalışmalar hakkında Kaymakam Akpınar’dan detaylı bilgiler alan Balkanlıoğlu, köylere yapılan hizmetin hızlı ve kaliteli bir şekilde yerine getirilmesini istedi. İlçede yapılacak olan yatırımlara valilik olarak her türlü desteği vereceklerini belirten Balkanlıoğlu, Kaymakam Akpınar’dan sorunlar ve talepler hakkında bilgi aldı. Hocalar köy ve mahalle muhtarları, Balkanlıoğlu ve diğer daire müdürlerine teşekkür etti .