AK Parti'li Vekilden Belediyelere Uyarı

AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, belediyelerin araç parklarını imece usulüyle birbirlerine kullandırmaları gerektiğini söyledi.

AK Parti'li Vekilden Belediyelere Uyarı
AK Parti İkizce İlçe Başkanı Kemal Ergün ve yönetim kurulu üyeleri, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Ordu Milletvekili Mustafa Hamaratı makamında ziyaret ettiler. Bir açıklama yapan AK Parti İkizce İlçe Başkanı Kemal Ergün, en küçük sıkıntılarında aradıkları parlamenterin Mustafa Hamarat olduğunu belirtti.

Ziyarette partili yöneticilere bir konuşma yapan Mustafa Hamarat, belediye başkanlarına bazı uyarılarda bulundu. Hamarat, bazı kişilerin plan, proje olmadan kendilerinden hizmet beklediğini vurguladı. Hamarat, “Öyle kişiler var ki, plan proje yok, bizden iş istiyor. Bir eksikliğimiz var, eskiden imece usulü çalışırdık. Başta belediyelerimiz olmak üzere paylaşma duygusunu kaybettik. Belediyelerimiz araç parklarını birbirlerine imece usulü kullandırmaları lazım. Arkadaşlar bu makamlar geçicidir, neyi paylaşamıyoruz. Bulunduğumuz makamlar gönül görevleridir” dedi.

Kaynak: İHA