Nevşehir'de Litvanyalı Öğrencilerin Staj Yaptığı İşletmelere Teşekkür Plaketi

Litvanya'daki çeşitli meslek liselerinden Nevşehir'e gelen öğrencilerin staj yapmasına olanak sağlayan işletmelere, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Merkez Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi tarafından teşekkür plaketleri verildi.

Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi tarafından yürütülen ve AB tarafından desteklenen öğrenci değişim projesi kapsamında Türkiye'ye gelen lojistik bölümü öğrencileri, Özel Organize Sanayi Bölgesi ile il merkezindeki çeşitli firmalarda staj yaptı.

Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Ali İhsan Geçici, AB Projelerinden Sorumlu Müdür Yardımcısı Kenan Yümün ve Proje Koordinatörü, İngilizce Öğretmeni Tuncay Özdemir tarafından çeşitli firmalara yerleştirilen öğrencilerin, stajı yaklaşık bir ay sürdü.

Öğrencilerin stajlarını tamamlamasının ardından, onların staj yapmalarına imkan sağlayan il merkezindeki ve özel organize sanayi bölgesindeki çeşitli işletmelerin sahiplerine, Uluer Genç Yaşam Merkezi-nde düzenlenen yemekte teşekkür plaketleri verildi.

Öğrencilerin staj yaptıkları 4 işletmenin temsilcilerine plaketlerini İl Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat verdi.

Büyükfırat, öğrencilere sağladıkları staj imkanından dolayı işletmelere, öğrencilerin Nevşehir-de staj projesini hazırlayan Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi idareci ve öğretmenlerine teşekkür ederek, konuk öğrencileri ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

Yemekte İl Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat, konuk öğrenciler ve işletme sahiplerinin yanı sıra, Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi Müdür Baş Yardımcısı Mustafa Ertürk, Müdür Yardımcıları Kenan Yümün, Hakan Alırsatar ile Proje Koordinatörü, İngilizce Öğretmeni Tuncay Özdemir de hazır bulundu .