'Akif İle Hasbihal' 19 Mayıs'ta Sahnelendi

Eğitim Bir-Sen 19 Mayıs Temsilciliği, İstiklal Marşı'nın 91.kabul yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü etkinlikleri çerçevesinde "Akif İle Hasbihal" isimli tiyatro oyununu 19 Mayıslılara buluşturdu.

'Akif İle Hasbihal' 19 Mayıs'ta Sahnelendi
19 Mayıs Belediye Düğün Salonu'nda yapılan tiyatrolu programa Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Eğitim Bir-Sen İl Başkanı Necdet Güneysu, İlçe Temsilcisi Cemal Durmuş, daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Eğitim Bir-Sen'in eğitim faaliyetleri sunumundan sonra sunulan İbrahim Öner'in derleyip oynadığı tek perdelik tiyatro oyunu büyük ilgi gördü. Oyun esnasında kimi yerlerde gülündü kimi yerlerde duygulu anlar yaşandı. İzleyicilerden sık sık alkış alan oyun, okunan Akif şiirleriyle de salondakileri coşturdu.

Tiyatro sonunda oyuncuya teşekkür çiçeği veren 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, '19 Mayıslıların salonu tıklım tıklım doldurmalarından anlaşılıyor ki, halkımız tiyatro ve sanatsal etkinlikleri sevmekte, yoğun ilgi göstermekte. Özellikle milli konulardaki her etkinlikte bugün olduğu gibi salonumuz dolup taşmaktadır. Belediye olarak sanatsal ve sosyal etkinliklere destek vermeye devam edeceğiz. Programı düzenleyen 19 Mayıs Eğitim Bir-Sen Temsilciliği'ne teşekkür ederim ' dedi.

Mehmet Akif rolü ile salonu coşturan oyuncu Öner, kendisine verilen çiçeği 'Oğlu askerde olan var mı? ' diye salona sorarak salondaki asker annesine verdirdi.
Kaynak: İHA