Okullar Hayat Buluyor

Milli Eğitim Bakanlığı ile Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nın ortaklaşa hazırladığı "Okullar Hayat Olsun" projesinin uygulanması için Erdemli Kaymakamlığı'nda protokol imzalandı.

Okullar Hayat Buluyor
Erdemli Kaymakamı İbrahim Özefe, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin, Orman ve Su İşleri Müdürü Kenan Akduman, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Arpaçbahşiş Belediye Başkanı Musa Demir, Kargıpınarı Belediye Başkanı Kerim Şahin, Tömük Belediye Başkanı Derviş Yıldırım ve Esenpınar Belediye Başkanı Şevket Yılmaz 'ın imza attığı protokolle ilçedeki 22 okul, belediyeler ve İlçe Orman ve Su İşleri Müdürlüğü, peyzaj ve ağaçlandırma çalışması yapacak.

Kaymakam Özefe yaptığı açıklamada, 'Projenin amacı, temel olarak okullarımızın sırf öğrenci ve öğretmenlerin belirli saatlerde gidip geldiği eğitim binaları olmasının yanında eğitimin olmadığı zamanlarda mahalle halkının nefes alabileceği ferah ortamlar haline getirtmektir. Şuanda projemiz 22 okulumuzu kapsıyor 'dedi.Proje kapsamında ilçedeki kütüphaneler, bilgi teknoloji sınıfları, çok amaçlı salonlar, konferans salonları, spor salonları ve okul bahçeleri belediyelerle işbirliği içinde velilerin ve mahallelinin hizmetine açılacak.
Kaynak: İHA