Yenimahalle Belediyesi'nden 5 Yıldızlı Hizmet

Yenimahalle Belediyesi vatandaşlar için teknolojinin tüm imkanlarını sonuna kadar kullanmaya devam ediyor.

Yenimahalle Belediyesi'nden 5 Yıldızlı Hizmet
Belediyenin kısa bir süre önce uygulamaya geçirdiği AKOS teknolojisi ile (Akıllı Kent Otomasyon Sistemi) tanışan Yenimahalleliler, kısa sürede işlemlerini yapabilme ve VIP hizmeti almanın mutluluğunu yaşıyorlar. Yenimahalleliler, AKOS teknolojisi ile donatılan resepsiyon hizmeti sayesinde belediye işlemlerini daha hızlı ve bürokrasiye takılmadan gerçekleştirebiliyorlar.

Belediyeye girdiği andan itibaren konusunda uzman güler yüzlü personeller tarafından karşılanan vatandaşlar, kurulan AKOS Programı ile işlerini kolaylıkla halledebilmenin rahatlığını yaşıyorlar. Vatandaşlar, belediye işlemlerinin tek bir noktada toplandığı resepsiyon da, ön başvurular, dilekçeler, askeri aile yardımı başvurusu, iş yeri açma ruhsatı başvurusu, müdürlüklerle ilgili bilgi edinme, vatandaş sorularına yanıt, sorunlarına çözüm bulma gibi işlemleri birkaç dakika içinde yapabiliyor

Belediyeyle ilgili tüm başvuruların alındığı resepsiyon da işlemlerini halledemeyen vatandaşlara ise hostesler eşlik ediyor. Özellikle yaşlı ve engelli vatandaşlar için büyük kolaylık sağlayan sistem sayesinde güler yüzlü ve konusunda uzman personel ile hizmet alan vatandaşlar, belediye tarafından sunulan ikramları yiyip içerken, işlemlerinin tek noktadan halledilmesinin mutluluğunu yaşıyorlar.
Kaynak: İHA