Yaşlı Çiftin Ev Telefonu Görüşmeye Açıldı

Antalya'da 7 ay önce yol yapım çalışmaları sırasında telefon kabloları sökülen yaşlı çiftin ev telefonu yeniden görüşmelere açıldı.

Cihan Haber Ajansı (Cihan) bir hafta önce yaptığı haberde Manavgat ilçesine bağlı Taşağıl beldesi Mihrap Mahallesi'nde yaşayan 80 yaşındaki İbrahim- Hatice Kaban çiftinin yol yapım çalışmalarında sökülen kablolarının koparıldığını ve o günden beri çiftin telefonlarının kesik olduğunu duyurmuştu. Haber üzerine Türk Telekom harekete geçti. İbrahim-Hatice Kaban çiftinin oğlu Rafet Kaban, Cihan'ın yaptığı haber sonrası Türk Telekom tarafından kendisinin arandığını ve bir gün sonrada görevlilerin Taşağıl'a giderek görüşmeye kapalı olan anne ve babasının telefonun hattını tamir ederek görüşmeye açtığını kaydetti. Kaban, 'Haber yayınlandıktan bir gün sonra babamın 7 aydır yapılmayan telefon hattı bir gün içinde görüşmeye açıldı. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. ' dedi.


İbrahim-Hatice Kaban çifti de telefonları yapıldığı için çok mutlu olduklarını ifade etti. Türk Telekom Manavgat Müdürlüğü de yol çalışmalarında telefon kablosu kopan yaşlı çiftin telefon hattının tamir edilerek hizmete açıldığını kaydetti.