Okul Aile Birliği Başkanından Genç Öğretmene Plaket

Van'ın Muradiye ilçesindeki Atatürk İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği Başkanı Kasım Güler, özverili çalışmalarından dolayı öğretmen Hande Ergin'e bir teşekkür plaketi verdi.

Okul Aile Birliği Başkanından Genç Öğretmene Plaket
Okulun öğretmenler odasında düzenlenen programa; Okul Müdürü Zafer Kayakeser ile Okul Aile Birliği üyeleri ve öğretmenler katıldı.

Yaptığı girişimler sonucu 200 öğrenciyi giydiren Hande Ergin'in gayretinin takdire şayan olduğunu ifade eden Okul Aile Birliği Başkanı Kasım Güler, 'Öğretmenimizin yaptığı davranış öğrenciler açısından sevindirici bir olay olduğu gibi bizler için ise onur verici bir durumdur. Öğretmenimize ve yardımda bulunan hayırseverlere teşekkür ederim ' dedi.

Öğretmen Hande Ergin ise, plaketin kendisi için manevi değeri ölçülemez bir ödül olduğunu belirterek, 'Okula ve öğrencilere bir katkı sağladıysam ne mutlu bana. Hayırseverlerin yardımlarıyla bu desteği sağladık. Dolayısıyla katkı sağlayan herkese öğrencilerim adına teşekkür ediyorum. Bu gibi yardım ve destekler öğrencileri motive etmektedir. Bundan ziyade ihtiyaç sahibi öğrencileri sevindirmek mutlu bir anı olarak hafızalarımızda kalacaktır ' diye konuºtu.

Yap?lan konuºman?n ard?ndan Güler taraf?ndan Ergin'e plaketi verildi.
Kaynak: İHA