Milli Eğitim Müdürlüğünden Müdürler Toplantısı

Van'ın eğitim çıtasını yükseltmek ve çalışmalardaki detayları görmek için, İl Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Sayılır başkanlığında "Müdürler Toplantısı" yapıldı.

Milli Eğitim Müdürlüğünden Müdürler Toplantısı
Selahaddin-i Eyyübi Lisesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya İl Milli Eğitim Şube Müdürleri ve okul müdürleri katıldı.

Burada bir konuşma yapan Ali İhsan Sayılır, deprem sonrası Van'dan giden öğrencilerin geri dönmeye başladığını belirterek, 'Bu süreçte öğrenci velilerine ve vatandaşlarımıza gerekli kolaylığı sağlayacağız. Eğitim konusunda insanımıza yardımcı olmak ve hizmet etmek eğitimcilerin en önemli vazifesidir. Eğitimci, problem oluşturan değil, problemi çözendir. İlimizde depremsüresince her yerde görev alan idareci arkadaşlarımız şu an insanların en yoğun olarak yaşadıkları konteynır kentlerde görevlendirilmişlerdir. Konteynır kentlerdeki eğitim ayağımız, o idarecilerimiz olacaktır. Okullarda kalan idarecilerimiz, kurumlarını bütün koşullar için uygun hale getirecektir. Problem varsa, el elle vererek birlikte çözeceğiz ' dedi.

Sayılır'ın, müdürlerin sorunlarını dinleyerek çözüm yolları hakkında da bilgiler vermesinin ardından toplantı sona erdi.
Kaynak: İHA