Kızının Yanında Boğazından Bıçaklanarak Öldürüldü

Kadın cinayetlerine son örnek İzmir'de yaşandı.33 yaşındaki Sebahat Gezer, kızının gözlerinin önünde boğazından bıçaklanarak öldürüldü.

Kızının Yanında Boğazından Bıçaklanarak Öldürüldü
İzmir'de, eski eşi Sebahat Gezer ile barışmak için buluşan Ahmet G., Sebahat Gezer'in olumsuz yanıt vermesinin ardından 4 yaşındaki kızının gözü önünde kadının boğazına bıçak saplayarak öldürdü.Olayın ardından parktan çocuğu ile ayrılan Ahmet G. polise teslim oldu.

Olay, İzmir'in Karabağlar ilçesindeki Osman Öksüz Parkı'nda gerçekleşti. Barışmak için eski eşi Sebahat Gezer (33) ile buluşan ayakkabıcı Ahmet G., 7 yaşındaki oğullarını okula bırakmak için 4 yaşındaki kızları ile birlikte yola çıktı. 7 yaşındaki oğullarını okula bıraktıktan sonra Atillaspor tesisleri önündeki Osman Öksüz Parkı'na gelen ikili bir süre parkta konuşmaya başladı. Burada barışma isteğini yineleyen Ahmet G., Sebahat Gezer'in olumsuz yanıtı ile tartışmaya başladı. Bu sırada iddiaya göreGezer'in telefonunun çalmasının ardından şifreli konuşmasına sinirlenen Ahmet G., yanında bulunan bıçağı eski eşinin boğazına sapladı. Olayın ardından parktan ayrılan Ahmet G., 4 yaşındaki kızı ile polise teslim oldu.

Ahmet G., sorgulanmak üzere Bozyaka emniyet binasına getirildi.