Kırıkkale'de Zincirleme Trafik Kazası: 4 Yaralı

Kırıkkale'de meydana gelen zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Kaza, Kırıkkale-Kırşehir karayolunun 20. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, direksiyon hakimiyetini kaybederek yan yatan TIR'a arkadan gelen kamyon ve otomobil çarptı. Kamyonda bulunan 1 kişi ve otomobilde bulunan 3 kişi sıkıştıkları yerden kurtarılarak ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Daha sonra, Kayseri'den Ankara'ya giden bir yolcu otobüsü de kazaya karışarak TIR'a çarptı. Şans eseri yaralanan olmazken, otobüste bulunan yolcular Kırıkkale'den gelen bir başka yolcu otobüsüne aktarılarak yollarına devam etmeleri sağlandı

Trafiğin durma noktasına geldiği Kırıkkale-Kırşehir karayolunda trafik ekipleri de zor anlar yaşadı. Ekipler, kaza yapan araçların olay yerinden kaldırılması için çekici bulmakta güçlük çekti.

Öte yandan, yollarda tuzlama çalışması yapan karayolları ekipleri, kaza yapan araçlar yüzünden yolda mahsur kalırken, Kırıkkale merkeze bağlı Kızıldere köyüne hasta almaya giden bir ambulans da kara saplandı. Tuzlama aracı trafik ekiplerinin yolu açması ile çalışmasına devam etti. Kızıldereköyündeki hastayı bir başka ambulans gelerek hastaneye kaldırdı. Kara saplanan ambulans saplandığı yerden kurtarıldı.
Kaynak: İHA