Hamile Kadın Çantayı Böyle Çaldı

İstanbul'da, 'kontrole gelmiş' numarası yaparak içerisinde rahatça dolaştığı hastanelerden hırsızlık yaptığı iddia edilen 5 aylık hamile Melike A., suç ortağı Volkan Y. ile birlikte gözaltına alındı. Zanlıların hastaneden yaptığı hırsızlık, güvenlik kameralarınca saniye saniye görüntülendi. Melike A. ile Volkan Y.’nin hastanede rahatça gezindiği görüntülerde, danışmadaki görevliye ait çantanın çalınma anı da yer alıyor.

Zanlıların hastaneden yaptığı hırsızlık, güvenlik kameralarınca saniye saniye görüntülendi. Melike A. ile Volkan Y. 'nin hastanede rahatça gezindiği görüntülerde, danışmadaki görevliye ait çantanın çalınma anı da yer alıyor.

Polise başvuran D.E. isim kadın, doğum için gittiği Gaziosmanpaşa 'daki bir hastanede çantasının çalındığını belirterek şikayetçi oldu. Bakırköy 'de bir hastanede çalışan H.A. ise bankonun önüne bıraktığı çantasının çalındığını söyledi. Polisin her iki olaylarla ilgili başlattığı soruşturmada güvenlik kamera görüntülerinin incelenmesi sonucu hırsızlıkların biri kadın iki kişi tarafından gerçekleştirildiği belirlendi. Kamera görüntülerinde hamile olduğu için rahatça içeride dolaşan kadın ile yanındaki erkeğin, hırsızlığı yapan kişiler olduğu tespit edildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerince yürütülen çalışmalarda zanlılardan birinin daha önceden 34 kez polise geliş kaydı bulunan Volkan Y. olduğu belirlendi. Volkan Y. ile suç ortağı Melike A. aynı güven timlerinin operasyonuyla gözaltına alındı. Otomobilde yapılan aramada H.A. 'nın çalınan çantası bulundu.

Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği tarafından yapılan soruşturmada zanlılardan Melike A. 'nın 5 aylık hamile olduğu ve kontrol için geldiğini belirttiği hastanelerde rahatça dolaşabildiği belirlendi.

Polisteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye çıkarılan Melike A. ile Volkan Y. tutuklanarak cezaevine gönderildi.