Cihan Haber Ajansı Gündemi

Türkmenistan Devlet Başkanı Berdimuhammedov Ankara’da Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbangulu Berdimuhammedov'u Çankaya Köşkü'nde resmi törenle karşılayacak.

Baş başa görüşmelerin ardından devlet nişanı takdim töreni gerçekleşecek. Heyetler arası görüşmeler, anlaşmaların imza töreni ve ortak basın toplantısı sonrasında, Gül ve Gurbangulu Berdimuhammedov, Türkmenistan Parkı ve Mahtumkulu Heykeli'nin açılış törenine katılacak. Gül, Berdimuhammedov onuruna akşam yemeği verecek. (10.45/11.00/11.30/12.00/12.50/15.30/19.30)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Resmi Konut'ta görüşeceği Türkmenistan Devlet Başkanı Berdimuhamedov'u öğle yemeğinde ağırlayacak. (13.30)

Ankara 'da bulunan Filistin Devlet Başkanı Mahmut Abbas, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından Çankaya Köşkü 'nde resmi törenle karşılanacak, ardından ikili görüşmeler yapılacak. Abbas, TBMM Başkanı Cemil Çiçek ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile de görüşecek. (16.25/14.00/17.30)

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ile Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Başkanı Tevfik Bilgin, İstanbul 'daki 'Arap-Türk Bankacılık ve Finans Forumu 'na katılacak. (09.15)

CHP MYK, Genel Bakan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanacak. (13.00)

İnsan Hakları İnceleme Komisyonunca kurulan terör ve şiddet olaylarını inceleme alt komisyonu, şehit polis memuru Aziz Özkan 'ın eşi Gülümay Özkan 'ı dinleyecek. (11.00)

Gençlerbirliği Spor Klübü Başkanı İlhan Cavcav 'ın hayatını konu alan 'Büyük Başkan 'belgeseli seyirciyle buluşacak. (18.00)

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, A Milli Takım ile Slovakya milli takımı arasında Bursa 'da oynanacak özel maçı izleyecek. (20.30)

TRT, İstanbul Ceylan Intercontinental Otel 'de düzenlenen 'DISCOP İstanbul Televizyon Yayıncılığı Fuarı 'nda dizilerini tanıtacak. (16.30)

TTNET Genel Müdürü Tahsin Yılmaz, Bursa 'da gazetecilerle bir araya gelip gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunacak. (18.00)

Milli Takım 'ın kargo sponsoru Sürat Kargo, A Milli takıma maçı öncesinde kokteyl verecek. (19.00)

Bursa Valisi Şahabettin Harput, Uludağ Ekonomi Zirvesi ile ilgili basın açıklaması yapacak. Ardından yatırımcı kuruluşlar ile bir araya gelecek. (10.15)

Kozan'da baraj kapağının patlamasının ardından kaybolan ve dün bulunan işçilerden Erkan Yiğen'in cenazesi toprağa verilecek. (13.00)

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü 'nde basın açıklaması yapılacak. (11.00)

Forbes dergisinin “En zengin 100 Türk” sıralamasında 3 milyar dolar serveti ile ilk sıraya yerleşen Fiba Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin, Rus Türk İşadamları Birliği (RTİB) 'nin Moskova 'da düzenlediği 'Zirve Sohbetleri'nde başarı hikayesini anlattı.

Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarı Büyükelçi Murat Özçelik, Erbil 'deki temaslarını sürdürüyor.

SPOR

A Milli Futbol Takımı ile Slovakya milli takımı, Bursa Atatürk Stadı 'nda özel bir maç yapacak. (20.30)

Adana 'da kampa giren A2 Milli Futbol Takımı, bugün 5 Ocak stadyumunda Estonya Milli Takımıyla karşılaşacak. (16.00)

TFF yeni başkanı Yıldırım Demirören, eski başkan Mehmet Ali Aydınlar 'dan görevi teslim alacak. (11.00)