Ahmet Ayık Adına Kültür Merkezi

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Osman Ayık ile Gürsu Mahallesi'ne yapılacak olan Ahmet Ayık Kültür Merkezi'nin protokolü imzaladı.

Ahmet Ayık Adına Kültür Merkezi
Konyaaltı Belediye Meclisi'nin almış olduğu karar gereği Gürsu Mahallesi'ne yapılacak olan Konyaaltı Belediyesi Ahmet Ayık Kültür Merkezi'nin 6 ay gibi kısa bir sürede tamamlanacağını ifade eden Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Ahmet Ayık'ın adına yapılacak olan kültür merkezimiz bin 33 metrekarelik alan üzerine inşa edilecek. İçerisinde sergi salonları, çalışma atölyeleri, fuaye ve çok amaçlı salonun bulunduğu Kültür Merkezi bu sene hizmete girecek. Merkezin yapımına katkı koyan TÜROFED Başkanı Osman Ayık ve ailesine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Babası adına kültür merkezi yaptırmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden TÜROFED Başkanı Osman Ayık, “Bugüne kadar pek çok sosyal projeye destek verdik. Bu proje bizim için çok anlamlı. Bize fırsat veren Değerli Başkanımıza ve meclis üyelerine çok teşekkür ederim” dedi.
Kaynak: İHA