Agün Sanayi Odası'nı Ziyaret Etti

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜN) Rektörü Prof.Dr. Musa Hakan Asyalı, Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak'ı makamında ziyaret etti.

Agün Sanayi Odası'nı Ziyaret Etti
KAYSO Başkanı Mustafa Boydak, Kayseri'nin dördüncü üniversitesi olan Abdullah Gül Üniversitesi'nin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirtti ve başta Cumhurbaşkanı Abdullah Gül olmak üzere üniversitenin kuruluşunda tüm emeği geçenlere teşekkür etti. AGÜN'ün kamu üniversitesi olmasına rağmen hayırsevelerin yoğun desteğini aldığını belirten Boydak “Bu anlamda hemşerilerimizin verdikleri destek çok önemli. Diğer üniversitelerimizde de benzer durum söz konusu ama AGÜN'ün hem kamu üniversitesi olup hem de özel sektör anlayışı ile devam ediyor olmasını önemsiyoruz.” dedi.

Boydak, Kayseri'nin dört üniversitesiyle üniversiteler şehri haline geldiğini, KAYSO olarak AGÜN'e desteklerine devam edeceklerini ifade etti. AGÜN Rektörü Prof. Dr. Musa Hakan Asyalı ise, üniversitelerinin kuruluş aşamasında verdikleri destekten dolayı KAYSO'ya teşekkür etmek ve önümüzdeki günlerde organize etmeyi düşündükleri toplantının istişaresini yapmak üzere bu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirtti. Kayserili sanayiciler ile kendi vizyonlarını harmanlamak istediklerini dile getiren Asyalı, KAYSO'yu önemli bir paydaş olarak gördüklerini söyledi.
Kaynak: İHA