Adana Polisi Kaçakçılara Göz Açtırmıyor

Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçak sigara ticareti yapanlara 9, kaçak alkollü içecek ticareti yapanlara da 3 ayrı operasyon düzenledi.

Sigara kaçakçılığı ile ilgili yapılan operasyonlarda; piyasa değeri 876 bin TL. olan 173 bin 780 paket sigara ele geçirildi. Olayda kullanılan 1 kamyon ile 3 otomobile adli makamlarca satılamaz ve devredilemez şerhi konuldu. Yakalanan 12 şüpheli şahıs adli makamlara sevk edildi.

Alkollü içecek kaçakçılığı ile ilgili yapılan operasyonlarda; piyasa değeri yaklaşık 57 bin TL. olan çeşitli markalarda 921 adet alkollü içecek ile 4 adet 25 Lt. bidonlar içerisinde yaklaşık 100 Litre alkollü içecek ele geçirildi.

Operasyonlarda yakalanan 2 otomobile el konuldu. 1 otomobile ise adli makamlarca satılamaz ve devredilemez şerhi konuldu. Yakalanan 4 şüpheli şahıs adli makamlara sevk edildi.

Emniyet müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, 'Suç ve suçlularla mücadele ile ilgili yapmış olduğumuz çalışmalarda, desteklerini esirgemeyen değerli vatandaşlarımıza gösterdikleri duyarlılıkları için teşekkür ederiz. ' denildi.