Acil Durumda Akıllı Telefon Üzerinden Yerini Bildiren Uygulama

Işık Sigorta, Online-DASK uygulamasından sonra 'Teknoloji Destekli Yol Yardım Projesi' olan Mymobility‘i müşterilerinin hizmetine sundu.

MyMobility 'nin kasko versiyonu; araç sahiplerine, sahip oldukları kasko poliçe numaraları ile sisteme kayıt yaptırabilme imkanı sağlıyor. Sisteme kaydını yaptıran araç sahipleri, tek tıklama ile acil ihtiyaçlar için polis, itfaiye, ambulans ve çekici hattına ulaşabiliyor ve bulunduğu noktayı bildirebiliyor.

Işık Sigorta 'dan kasko poliçesi satın alan tüm sigortalıların uygulamadan ücretsiz olarak yararlanabileceklerini söyleyen Işık Sigorta Genel Müdürü Recep Koçak, “Bu uygulamayla sürücüler, tam olarak nerede olduklarını bilmeseler dahi, uygulama uydu aracılığıyla aracın yerini tespit ediyor ve elde edilen bilgiler asistans firmasının operasyon merkezine iletiliyor. Böylece acil teknik yardım merkezi, daha hızlı bir şekilde duruma müdahale edebiliyor.” dedi.

Recep Koçak, müşterilerinin yolculuk sırasında arabanın bozulması dahil, istenmeyen tüm durumlarda hayatlarını kolaylaştırmak için geliştirilmiş tüm hizmetleri hayata geçiren şirket olmaktan büyük mutluluk duyduklarını kaydetti. Bu amaçla yeni teknolojilere yatırım yapmaya devam edeceklerini, sigortalılarına yenilikçi ve nitelikli hizmet sunan bir şirket olma stratejilerinden ödün vermeyeceklerini belirtti. Bu hizmetten yararlanacak sigortalıların, Iphone, Blackbery ve Android uyumlu telefonlarına uygulamayı yüklemelerinin yeterli olacağını anlatan Koçak, “Dünyanın en yaygın network ağına sahip Europ Asistans firması, hemen hemen her ülkede yaygın hizmet veriyor ve uygulamadan yurtdışında da ücretsiz yararlanma imkanı sunuyor.” diye konuştu.


Işık Sigorta'dan acil durumda akıllı telefon üzerinden yerini bildiren uygulama