29 Şubat'a Özel Doğum Günü

İnsanların her yıl belirli günlerde kutladıkları doğum gününü 4 yılda bir kutlamak zorunda kalanlar için Bayrampaşa'da 29 Şubat tarihine özel doğum günü programı düzenlendi.

Programa; aralarında sanatçı Erol Büyükburç 'un da bulunduğu birçok 29 Şubat doğumlu katıldı. Katılımcılar, pasta keserek özel günün keyfini çıkardı.


Bayrampaşa Belediyesi, 29 Şubat tarihinde doğanlar için doğum günü programı düzenledi. Programa; Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Sanatçı Erol Büyükburç, İllüzyonist İlkay Öztürk, Rusya Devlet Sanatçısı Ahmet Ahmedov ve ilçenin çeşitli yerlerinden gelen 29 Şubat doğumlu 100 kişi katıldı.


Belediye Başkanı Atila Aydıner, 29 Şubat tarihinde doğan Erol Büyükburç ile doğum günü pastası kesti. Bu sırada salonda bulunanlar ondan geriye doğru sayarak Büyükburç ile kendi doğum günü heyecanını yaşadı. Pastaların üstündeki mumları üfleyen vatandaşlar 4 yılda bir kutladıkları doğum günü heyecanını coşku içinde tekrar yaşadı. Çocuk genç yaşlı birçok insan 29 Şubat tarihinde doğmanın kendilerinde nasıl bir his meydana getirdiğini sahnede anlattı. Erol Büyükburç da şarkıları ile salondakilere keyifli anlar yaşattı. İllüzyonist İlkay Öztürk de çeşitli gösterileri ile salondakileri eğlendirdi.

29 Şubat için farklı bir etkinlik yapmak istedikleri için böyle bir toplantı gerçekleştirildiğini ifade eden Atila Aydıner, “Özel bir şey olsun istedik. 29 Şubat doğumluları tespit ettik. 128 ailede 29 Şubat tarihliler olduğunu tespit ettik. Böyle bir etkinlik düzenlemek istediğimizi kendilerine ilettik. Onlar da çok sevindiler. Böyle bir etkinlik yaptık.” dedi. Sanatçı Erol Büyükburç ise, gerçek yaşını söylemek istemediğini belirterek, “29 Şubat doğumlu olmam bana çok büyük bir avantaj sağlıyor. Ben 4 yılda bir kutladığım için dört yılda bir yaş alıyorum, şuanda 19 yaşındayım bu hesaba göre.” dedi. Vatandaşlar ise belediyeye böyle bir etkinlik düzenlediği için teşekkür etti. Belediye başkanı izleyicilere çeşitli hediyeler vererek doğum günlerini tek tek kutladı.