10 Üniversiteye Sahip Tek İlçeyiz

Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı, Sabancı Üniversitesi öğrenci temsilcileriyle bir araya geldi.

Sabancı Üniversitesi'nin eğitim alanında ülkemizde çok önemli bir noktada olduğunu söyleyen Başkan Yazıcı, şu an 4 üniversitenin Tuzla 'da eğitim verdiğini, yeni kurulan üniversitelerle 10 üniversiteyi barındıran tek ilçenin Tuzla olacağını belirtti.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Sabancı Üniversitesi öğrenci temsilcileri bir araya geldi. Tuzla Belediyesi Semiha Kibar Sosyal Tesisinde düzenlenen toplantıda öğrencilerin soruları konuşuldu. Sabancı Üniversitesinden bir öğrencinin diploma alabilmesi için sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirmesi gerektiğini söyleyen öğrenciler, Tuzla Belediyesinin sosyal projelerinde yer almak istediklerini belirttiler.

Türkiye ve yurt dışında pek çok üniversitenin örnek olarak Sabancı Üniversitesini göstermelerinden dolayı gurur duyduklarını ifade eden Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, projelerinizi hayata geçirmek için Tuzla Belediyesi olarak destek vereceklerini ifade etti. Yazıcı “ eğitim üssü 'ne bürünen ilçemizde, öğrencilerimizin sahilden daha çok yararlanmasını, kültürel ve sosyal etkinliklerin içinde yer almasını arzu ediyoruz” dedi.