Yedigöze Su ve Hizmet Birliği İmamoğlu’nda Toplandı

Yedigöze Su ve Hizmet Birliği Şubat ayı olağan toplantısı İmamoğlu Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Toplantıya Birlik Başkanı Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan 'ın yanı sıra Birlik Üyesi Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, İmamoğlu Belediye Başkanı Kadir Altınköse ve birliğin meclis üyeleri katıldı.

Toplantıda şehir içme suyunun ve katı atık projesinin ne aşamada olduğu konusunda görüş alış verişinde bulunuldu. Toplantıda ayrıca sulama birliğine ait idari binanın İmamoğlu ilçesinde Saygeçit Mahallesine yakın yol üzerinde yapılması için karar alındı.

Yedigöze İçme Suyu Projesinin çok önemli bir çevre ve içme suyu projesi olduğunu kaydeden Birlik Başkanı Kazım Özgan, “Ceyhan, İmamoğlu ve Kozan olarak uyumlu bir çalışma sergilemekteyiz. Çağdaş ve gelişmiş şehirlerde çevre projelerinin bitmiş olması gerekmektedir. Bunlardan bir tanesi de sudur. Yedigöze Su ve Hizmet Birliği, arıtma, katı atık, su ve yol üzerine kurulmuş bir birlik olup, bu çalışmaların bölgemiz ve gelecek nesillerimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Toplantıya katılan Ceyhan İmamoğlu belediye başkanlarımıza ve birlik üyelerimize teşekkür ederim.” dedi.

İmamoğlu Belediye Başkanı Kadir Altunköse, “Amacımız bir an önce üç belediyenin sağlıklı, verimli yeni bir içme suyuna kavuşması için aynı zamanda üç ilçenin katı atık projesinin bitirilip bölgemizin ve ilçemizin çöplerini ve katı atıklarını bir tarafa toplayıp katı atık için yapılan projede eritilmesi sağlanacaktır.” şeklinde konuştu.