Toki Karahallı’da Konut Üretecek

Uşak’ın Karahallı ilçesinde Toplu Konut İdaresi’nce (TOKİ) inşa edilecek 100 konutluk proje için talep toplanmaya başlandı.

İlçe kaymakamlığı ile belediyenin yürüttüğü çalışmalar kapsamında vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda hazırlanacak proje uygulamaya konulacak. Proje için oluşturulan komisyonun başkanlığını yürüten İlçe Kaymakamı Sinan Aslan, konut almak isteyen vatandaşların talep formlarını 30 Mart tarihine kadar doldurarak kendilerine ulaştırması gerektiğini söyledi. Konutların bademlik mevkiinde inşa edileceğini de bildiren Aslan, 80-58 metrekarelik konutların 75 ile 85 bin TL arasında 100-135 metrekarelik konutların ise 110 ile 125 bin TL arasında satışa sunulacağını belirtti

Proje uygulamaya koyulduğunda ayrıca konut almaya hak kazanan vatandaşlar yüzde 12 ile yüzde 15 peşinat ödeyecek. Proje kapsamında 85 metrekarelik konutlarda ödemelerin teslimattan sonra başlayacağı ve taksitlerin 15 yılda ödeneceği 110 ile 135 metrekarelik konutlarda ise taksitlerin 120 ay içerisinde ödeneceği öğrenildi.
Kaynak: İHA