Para Kaybetme Numarası Bu Kez Gerçek Oldu

Zonguldak'ta, aynı anda iki mağazaya giren iki kadın yaptıkları tırnakçılık ile para kaybetme numarası yapan illüzyonistleri aratmadı.

İki kadın, giysi mağazalarının en yoğun vakitlerinde olayı gerçekleştirdi. Ayrı mağazalarda gerçekleştirdikleri tırnakçılık olayından 100'er TL alan kadınlar, aldıkları kıyafetleri geri verip hiçbir şey olmamış gibi mağazalardan ayrıldı.

PARAYI KAMERALARIN ÖNÜNDE YIRTTI

Mağazaya sırtına bağladığı çocuğu ile giren kadın, aldığı kıyafetikasiyer bayana uzatıyor. Güvenlik kameralarına yansıyan olayda, kasiyer kıyafetin etiketini barkoda okutuyor. Tırnakçı kadın, etrafına baktıktan sonra kasiyer bayana 200 TL uzatıyor. Kasiyerin verdiği bozuk paraların içinden 100 TL'yi tezgahın üstünde ikiye yırtan tırnakçı kadın, kasiyer bayanın boşluğundan istifade ederek paranın yırtık olduğunu söyleyip geri veriyor. Bu sırada yırtık 100 TL'yi alıp kasadan yenisini veren kasiyer bayan, el çabukluğu ile elindeki 100 TL'yi elindeki cüzdanının altınasaklıyor. Kadın, olay esnasında kasiyer bayanı konuşturarak bir şeyler sormaya başlıyor. Tırnakçı kadın, parayı eksik aldığını söylediği esnada, cüzdanın altına sakladığı 100 TL'yi yanına gelen çocuğa el çabukluğu ile veriyor. Tırnakçı kadın, diyalog sona erince de kıyafeti almaktan vazgeçtiğini söylüyor. Parayı eksik aldığını söyleyip boş cüzdanı gösteren tırnakçı kadın, elindeki bozuk paraları kasiyer bayana uzatıyor. Tırnakçı kadın, verdiği 200 TL'yi geri alıp hiçbir şey olmamış gibi mağazadanayrılıyor.

TIRNAKÇILIĞI AYNI DAKİKADA YAPTILAR

Aynı anda diğer mağazaya giren kadın ise kasiyere, satın almakistediği kıyafeti veriyor. Etrafına bakan kadın, diğer müşterilerinayrılmalarını bekliyor. Bu sırada etiketi barkoda okutan kasiyer, kadının uzattığı 200 TL'yi alarak para üstü veriyor. Kasiyerin, sayarak uzattığı paralardan 100 TL'yi alarak el çabukluğu ile tezgahın arkasında yırtankadın, diğer paraları da alarak sürekli konuşturduğu kasiyere, 100 TL'nin yırtık olduğunu söylüyor. Yırtık parayı alan kasiyer, kasadan başka bir 100TL alarak tırnakçı kadına uzatıyor. Kıyafetin fiyatını sorarak eksik paraaldığını söyleyen kadın bu esnada tırnakçılık olayını gerçekleştirip el çabukluğu ile parayı cüzdanının altına saklıyor.

Kıyafeti almaktan vazgeçtiğini söyleyen kadın, elindeki paraları kasiyere uzatıp verdiği 200 TL'sini geri istiyor. Bu esnada kıyafetin etiketinigösteren kasiyer ise para üstünü geri alarak 200 TL'yi geri veriyor.Tırnakçı kadın ise olay anında yanına gelen çocukla mağazadan ayrılıyor.

İki tırnakçı kadının aynı anda yaptıkları hırsızlığın görüntüleriniinceleyen emniyet, her yerde tırnakçı kadınları arıyor. Görüntüler illüzyonistlerin para kaybetme sahnelerini hatırlatınca, tırnakçı kadınların daha profesyonel görülüyor.
Kaynak: İHA