Kulmaç: 28 Şubat’ın Kahramanı Muhsin Yazıcıoğlu’dur

Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Aytekin Kulmaç, "Kim ne derse desin, kim hangi sahte kahramanlık masalını anlatırsa anlatsın 28 Şubat’ın kahramanı Muhsin Yazıcıoğlu’dur. " dedi.

BBP İl Başkanı Aytekin Kulmaç 28 Şubat 'ın 15.yıldönümü nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada, 'Kim ne derse desin, kim hangi sahte kahramanlık masalını anlatırsa anlatsın 28 Şubat 'ın kahramanı Muhsin Yazıcıoğlu 'dur. ' dedi. Kulmaç, Türk siyasi tarihinde 'hiçbir karşılık beklemeden' kritik bir pozisyonda milletin menfaatleri doğrultusunda hükümeti destekleyen Muhsin Yazıcıoğlu liderliğindeki BBP Kadrolarından başka hiç kimsenin olmadığını öne sürdü.

Zamanın Genelkurmay 2.Başkanı Çevik Bir 'e, 'Türkiye İran olmayacak ama Suriye de olmasına izin vermeyiz ' diyebilecek, 'Namlusunu milletine çevirmiş tanklara selam durmayız ' diyerek askeri vesayete rest çekebilecek başka bir yiğit de çıkmamıştır. ' diyen Kulmaç, sözlerini şöyle sürdürdü: 'Muhsin Yazıcıoğlu milleti uğruna ortaya koyduğu cesaretin, yiğitliğin bedelini karlı dağların zirvesinde devletin bütün imkanları seferber edildiği halde 3 gün boyunca kalarak şehit edilmek suretiyle ödemiştir. Milletin menfaatlerini hiçe sayarak nemalandıkları düşüncenin kalemşorluğunu yapanlar ise yaptıklarının bedelini bir gün mutlaka bu millete zelil olmuş bir halde ödeyecektir. '