Kaymakam Öğrencilerle Güreşti

Yıldızeli Kaymakamı Hakan Yavuz Erdoğan, Kaymakamlık tarafından kurulan Birlik Spor Güreş Kulübü öğrencileri ile güreşti.

Kaymakam Öğrencilerle Güreşti
Kaymakam Hakan Yavuz Erdoğan, çeşitli müsabakalarda almış oldukları başarıların ardından Birlik Spor Güreş Kulübü sporcularına ayakkabı hediye etti. Kendisinin de öğrencilik yıllarında güreşle uğraştığını belirten Erdoğan, çocukların kuvvetini görmek ve onlara destek olmak amacıyla birkaç öğrenciyle güreş tuttu. Öğrencilerin sağlam mücadele ettiklerini ve kolay pes etmediklerini belirten Erdoğan, güreş sonrasında kulüp hakkında açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, '2011 yılı içerisinde Yıldızeli merkezde bir çalışma yaptık. Yıldızeli Birlik Spor Kulübü adı altında bir kulüp oluşturduk. Aslında eskiden Belediyespor olan kulübün ismini değiştirdik. Futbol dışında güreş, voleybol ve diğer spor dallarını da dahil ettik. Bu salonda güreş branşının nasıl gittiğini, çocuklarımızın nasıl hazırlandığını görmek için geldik. Ayrıca onlara aldığımız ayakkabıların dağıtımını yapmak istedik. Bizim güreşçilerimizden beklentilerimiz fazla. Güreşçilerimiz 2. lige yükselmemüsabakalarına katıldı. 2. lige yükselmeleri için hocamız ve güreşçilerimiz çalışmalarını devam ettiriyor. Kendilerine bu çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Şu anda katıldıkları şampiyonalar var ama daha büyük şampiyonalara katılacaklarını ümit ediyoruz. Biz de elimizden geldiği kadar onlara destek olmaya çalışıyoruz. İnşallah el birliği ile miniklerimiz ve büyüklerimiz iyi dereceler, büyük başarılar elde edecek. Ben şimdiden emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ' dedi.

Takımı hakkında bilgi veren antrenör Yusuf Geldi ise, Kaymakam Hakan Yavuz'a verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek, 'Güreş kulübümüz yıldızlar kategorisinde 14-17 yaş arasında, minik A 12-14, minik B 11-12 yaş gruplarında faaliyet gösteriyor. Öğrencilerimiz il merkezinde yapılan çeşitli müsabakalarda derecelere girdi. Bu nedenle kaymakamımız kendilerini ayakkabı alarak ödüllendirdi. Kaymakamımız güreşçilerimize her türlü desteği veriyor. Biz de bu nedenle çalışıp derecelere girerek emeklerininkarşılığını vermeye çalışıyoruz. Ayrıca vermiş olduğu manevi desteklerden dolayı da kendilerine teşekkür ediyorum ' ifadelerini kullandı.

Ayakkabılarını alan öğrenciler, Kaymakam Erdoğan'a ve kendilerini çalıştıran antrenörlere teşekkür ettikten sonra idmanlarına devam etti.
Kaynak: İHA