Eskişehir Ar-ge Proje Pazarı Başlıyor

Eskişehir’de teknolojik gelişmeyi desteklemek ve işbirliği sağlamak amacıyla Eskişehir Sanayi Odası tarafından geleneksel hale getirilen "Eskişehir Ar-Ge Proje Pazarı" yarın başlıyor.

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen etkinlik Anemon Otel 'de saat 09.00 'da başlayacak ve gün boyu sürecek.Eskişehir Sanayi Odası (ESO) ve Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) ortaklığında TÜBİTAK ve TTGV desteğiyle ve SANGEM yürütücülüğünde gerçekleştirilecek olan etkinlikte birçok proje kamuoyuna sunulacak.

Bu yıl 3 ayrı konuda gerçekleştirilecek etkinliğin ilk ayağı olan yarınki toplantılarda raylı sistemler, havacılık ve otomotiv başlıklarından oluşan 'Ulaşım Sistemleri ' alanında 59 projenin sunumu yapılacak.Söz konusu etkinliğe Eskişehir Valisi Kadir Koçdemir, Bilecik Valisi H. İbrahim Akpınar, Eskişehir Milletvekilleri Prof. Dr. Nabi Avcı, Salih Koca, Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Tepebaşı Kaymakamı Dr. Necdet Türker, Sarıcakaya Kaymakamı Bahattin Çelik, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Davut Aydın, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, Bursa Teknik Üniversitesi Rektörleri Prof. Dr. Ali Sürmen, ESO Başkanı Savaş Özaydemir, BEBKA ve TTGV Genel Sekreterliği ile çok sayıda kurum ve kuruluşların üst düzey yöneticileri, akademisyenler ve sanayiciler katılacak.
Kaynak: İHA