Motosiklet Tutkusu Minik Ozan’ın Sonu Oldu

Muğla’nın Köyceğiz ilçesine bağlı Beyobası beldesinde meydana gelen trafik kazasında ehliyetsiz motosiklet sürücüsü çocuk hayatını kaybetti.

Motosiklet Tutkusu Minik Ozan’ın Sonu Oldu
23 Şubat Perşembe günü saat 12.45 sıralarında meydana gelen kazada, Ozan Doğan 'ın kullandığı (13) plakasız mobiylet, okuduğu Beyobası Niyazi Pirci İlköğretim Okulu karşısında aynı istikamette bulunan Kerim Çoban (23) yönetimindeki 48 L 1546 plakalı araca çarptı. Kazada mobiyleti kullanan Ozan Doğan 'ın yanı sıra motorda bulunan Murat A. (14) yaralandı. Yaralılar ambulansla Köyceğiz Devlet Hastanesine kaldırılırken, Ozan Doğan yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Beyobası Niyazi Pirci İlköğretim Okulu 8.sınıf öğrencisi olan Ozan Doğan ve arkasında bulunan Murat A. 'nın kaza sırasında kasksız oldukları öğrenilirken, okulun öğle arasında olmasının 2 arkadaşın motorla gezdikleri tahmin ediliyor.Kazada kolu kırılarak kurtulan ve Ozan Doğan 'la aynı okula giden Murat A.ise Köyceğiz Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Küçük çocuk kazanın şokunu yaşarken, Ozan 'ın arkadaşı olduğunu ve kaza sırasında kendisinin arkada oturduğu söyledi.Murat A. 'nın amcası ise kazanın önünde meydana geldiğini belirterek, “Bunlar motor binmişler, orda tamirhane vardı, tamirhaneden diğer araba direkt yola çıktı firen basacakta zaman kalmadı. Bende kendi arabamla arkadan geliyordum. Bir anda o kadar yani bir anda uçuştular havada. Bunun kolunun üzerine düşmesi kurtardı herhalde Allah yardımcı oldu, öbürü olduğu yerde kalıyor. Bu ilahi takdirden öte dikkatsizlik” dedi.

Kazaya karışan aracın sürücüsü Kerim Çoban ise Jandarma tarafından gözaltına alındı. Çoban 'ın birkaç gün sonra askere gideceği öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başaltıldı.
Kaynak: İHA