Yozgat Sınırları İçerisinde En Ucuz Suyu Çayırlanlılar İçiyor

Yozgat’ın Çayıralan Belediye Başkanı Çakmak Çetin, vatandaşına en ucuz su içiren belediye unvanını ellerinde bulundurduklarını açıkladı.

Suyun tonunun Yozgat 'ta 3, Boğazlıyan 'da 2, Yenifakılı 'da 1,30 TL 'den abonelere ulaşan su, Çayıralan ilçesinde ise 75 kuruştan işlem görüyor.
Göreve seçildiği günden itibaren Çayıralan Belediyesi 'nin kaynakları etkin ve verimli bir şekilde kullanmaya gayret gösterdiklerini belirten Çayıralan Belediye Başkanı Çakmak Çetin, ilçe halkına ucuz su içirmenin haklı gururunu yaşadıklarını söyledi. Çevre il ve ilçelerde tonu en az 1 TL 'den satılan suyu, Çayıralanlılara sadece 75 kuruştan ulaştırdıklarını hatırlatan Başkan Çetin, halkın en iyi hizmete layık olduğunu ifade etti.

Başkan Çetin, 2012 yılında belediye hizmetlerinde hayata geçireceği projeleri sıralayarak, ilk etapta 40 bin metrekare kilit parke yol çalışması yapacaklarını, TOKİ bölgesinde 5 dönümlük alanda son derece modern bir parkı da ilçe halkının sunacaklarını duyurdu.

Çayıralan ilçesinin yüksek öğrenimle tanışması noktasında son aşamaya gelindiğini de müjdeleyen Belediye Başkanı Çakmak Çetin, Bozok Üniversitesi 'nde yüksekokul protokolünün törenle imzalanmasının ardından ilçenin eğitimde de kaliteyi yakalayacağını ifade etti.