Engelli Dostu Ormanpark

Sakarya Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BELPAŞ işletmesi olan Ormanpark, AKM’de gerçekleştirilen 3 Aralık Dünya Özürlüler Günü programında “Özürlü Dostu Kuruluş” ödülüne layık görüldü.

Engelli Dostu Ormanpark
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından 3 Aralık Dünya Özürlüler Günü dolayısı ile AKM’de gerçekleştirdiği programda BELPAŞ işletmesi Ormanpark, “Özürlü Dostu Kuruluş” ödülüne layık görüldü.

Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, Ormanpark İşletme Müdürü Engin Berk’e bir plâket takdim etti. Sakarya’da engelli vatandaşların sorunlarına dikkat çekmek, sanayici ve işverenlerde bilinç oluşturmak amacıyla “Özürlü Dostu İşyeri Yarışması” düzenlediklerini belirten Yüce, yarışmanın özürlülerin yaşam kalitesini arttırmada toplumun her kesiminde önemli kazanımlar sağlayacağı inancında olduklarını ifade etti.

Davut Yüce, engelli vatandaşların yaşam alanlarını genişletmek için yapmış oldukları çalışmalarından ötürü Ormanpark İşletme Müdürü Engin Berk’e teşekkür etti .
Kaynak: İHA