Vali Şahin, Doğanyol ve Pütürge İlçelerini Ziyaret Etti

Malatya Valisi Vasip Şahin ve beraberindekiler, Doğanyol ve Pütürge ilçelerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Vali Şahin, Doğanyol ve Pütürge İlçelerini Ziyaret Etti
Şahin, 20 yıl önce kaymakam olarak görev yaptığı Pütürge’yi görünce duygulandı. Doğanyol Kaymakamı Bünyamin Kuş'tan brifing alan Vali Şahin, beraberinde İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Mustafa Uğur, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aygün ve Cumhuriyet Başsavcısı Muzaffer Sayın ile birlikte ilçe merkezinde incelemelerde bulunarak vatandaşlarla sohbet edip sorunlarını dinledi.

Daha sonra İl Jandarma Komutanlığı ile Doğanyol Tanrıverdi Öğretmenevi'ni ziyaret eden Şahin ve beraberindekiler, öğretmenevinde incelemelerde bulunup öğretmenevi hakkında bilgi aldı. Doğanyol ilçesi ziyaretinin ardından Gökçe beldesine geçerek burada da vatandaşlarla sohbet eden Vali Şahin, 1990-1992 yıllarında görev yapmış olduğu Pütürge ilçesine geçerek hasret giderdi.

İlçe Kaymakamı Nuri Gezici'ye yeni görevinde başarılar dileyerek hayırlı olsun dileklerini ileten Şahin, Gezici'den brifing aldıktan sonra belediyeyi ziyaret etti.

Belediye Başkanı Dr. Necdet Ayaydın ve beraberindeki protokolle birlikte Pütürge ilçe merkezinde gezerek vatandaşlarla sohbet edip esnafı da ziyaret eden Vali Vasip Şahin, daha sonra ilçeden ayrıldı .
Kaynak: İHA