Forum Kapadokya’da Moda Günleri

Forum Fashion Week kapsamında Forum Kapadokya’da ziyaretçileri yüzde 50’ye varan ekstra indirimler bekliyor.

5-6-7 Ekim tarihlerinde tüm Forum Alışveriş Merkezleri’nde aynı anda düzenlenecek Forum Fashion Week kapsamında modaya dair her şey Forum Kapadokya’da olacak. Forum Alışveriş Merkezleri tarafından tüm Türkiye’de eş zamanlı başlatılacak “Forum Fashion Week” ile Forum Kapadokya ziyaretçileri modaya doyacak. Dünyaca ünlü yerli ve yabancı markaların yer aldığı Forum Kapadokya’da, 5-6-7 Ekim tarihlerinde düzenlenecek Forum Fashion Week kapsamında yüzde 50’ye varan indirimler ve eğlenceli etkinlikler Nevşehirlilerle olacak.

Arow, Ariston, NT ve Turkcell mağazalarında alışveriş yapan ziyaretçilere sürpriz hediyelerin verileceği Forum Kapadokya'da; Atasay'da yüzde 10, Damat, Tween ve Ekol'de yüzde 50, Koton'da yüzde 30, Mavi'de yüzde 10, Penti'de ise yüzde 25 indirim yapılacak.

Levis’da yüz boyama etkinliği, Damat Tween ve Altın Gokart’ta hediye çekleri, Centone’da mankenli tanıtımın olacağı Forum Fashion Week'te moda ve alışveriş dolu günler yaşanacak.

Forum Kapadokya, özel indirimlerden ve sürprizlerden yararlanarak kendini baştan yaratmak isteyen herkesi Forum Fashion Week’e davet ediyor .
Kaynak: İHA