Tarsus’a Modern Düğün Salonu

İçel’in Tarsus ilçe Belediyesi tarafından Bağlar Mahallesi’nde yaptırılan modern düğün salonu hizmete açıldı.

Tarsus’a Modern Düğün Salonu
Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Folklor gösterisi ve yerel sanatçı Bahri Şenbaş’ın verdiği konser ardından açılış konuşmasını yapan Bağlar Mahalle Muhtarı Fikret Kaya yapılan hizmetlere teşekkür etti. Kaya, “Belediye Başkanımıza ve bütün belediye çalışanlarına teşekkür ediyoruz. Mahallemizin alt yapısı bitmesiyle üst yapıda tamamlandı. Mahallemizde spor kompleksi, yürüyüş yolu, park ile Düğün salonu ve çok amaçlı salonuna kavuştu. Belediye üzerine düşen görevi fazlasıyla yaptı. Sıra bizde, yapılan hizmetlere sahip çıkacağız” dedi.

Bağlar Mahallesi’nin Tarsus’un çok önemli ve şanslı bir mahallesi olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Tarsusluların huzur ve barış içerisinde yaşaması kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Yapılan hizmetlere sahip çıkılmasını isteyen Başkan Kocamaz, “Hizmet etmek güzel dedik ama hizmetleri korumak hepsinde güzel, biz hizmetleri sunmak için her türlü mücadeleyi verir, Tarsus halkının önüne getiririz, Önemli olan yapılan hizmetleri korumak, kollamak, sahiplenmek onu kendi malı bilmek çünkü biz sizler adına bu hizmeti yapıyoruz bu hizmetler sadece bizim aracı olduğumuz hizmetler bu hizmetlerin gerçek sahibi sizlersiniz. İnşallah sizler koruduğunuz sürece, sizler sahiplendiğiniz sürece buralara tekrar masraf yapmadan yeni hizmetler için belediye bütçesini kullanırız. Tarsus daha da yaşanılabilir bir kent haline gelir. Dediğim gibi özellikle gençlerimize ve çocuklarımıza sesleniyorum. Sizler bunlara sahip çıktığınız sürece, aileleriniz sahip çıktığı sürece bizi izlemeye devam edin diyoruz, hizmetlerin ardı arkası kesilmeden bundan sonrada devam edecek” şeklinde konuştu.

Yapılan duaların ve kesilen kurbanın ardından Bağlar Düğün Salonu hizmete açıldı .
Kaynak: İHA