Yozgat Orman İşletmesi, Mezarlıklarda 10 Bin Fidan Dağıttı

Yozgat Orman İşletme Müdürlüğü, Kurban Bayramı dolayısıyla kabir ziyaretine gelen vatandaşlara 10 çam fidanı ve 500 şapka dağıttı.

Yozgat Orman İşletmesi, Mezarlıklarda 10 Bin Fidan Dağıttı
Her yıl Ramazan ve Kurban Bayramı arifesinde Sarıtoprak Mezarlığı'nda bulunan aile yakınlarını ziyarete gelen vatandaşlar, burada bulunan Yozgat Şehitliği'ni de ziyaret ederek dua okuyor. Yozgat Orman İşletmesi, Sarıtopraklık Mezarlığı'na kabir ziyaretine gelen vatandaşlara kabirlere dikmeleri için çam fidanı dağıttı.

Orman İşletme Müdürlüğü Ağaçlandırma Şefi Yunus Ünal, Kurban Bayramı dolayısıyla Yozgat Orman İşletme Müdürlüğü'nce Yozgat merkez, Sorgun ve Çekerek ilçelerinde vatandaşlara 10 bin çam ve sedir fidanı dağıttıklarını söyledi.

Ünal, "Özellikle arife gününde kabir ziyaretine gelen vatandaşlarımız çamları alarak kabirlere dikip yeşillendirmeye katkı sağlıyorlar. Ayrıca müdürlük olarak 500 adet Alo 177 logolu şapka dağıtımı yaptık." dedi.

Kabir ziyaretine gelen vatandaşlar dağıtılan çamlardan alarak yakınlarının mezarına dikti. Vatandaşlar uygulamadan memnun olduklarını belirterek, Orman İşletme Müdürlüğü görevlilerine teşekkür etti .