Chp'li Yüceer: En Güvenilir Liderler Anketinin Sonucu Anlamlı Değil

CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Genel Başkan Kemal Kılıçdaraoğlu’nun, "En Güvenilir Liderler" anketinde aldığı oy oranının partisinin genel seçimdeki oranının altına düşmesinin,çok anlamlı bir sonuç olmadığını söyledi.

Chp'li Yüceer: En Güvenilir Liderler Anketinin Sonucu Anlamlı Değil

Manisa milletvekilleri Sakine Öz ve Özgür Özel, CHP Parti Meclisi (PM) Üyesi Ali Arif Özzeybek'le birlikte Manisa İl Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenleyen Yüceer, CHP’nin genel seçimden oy oranını ve milletvekili sayısını arttırarak çıktığını hatırlattı. Bu sonuçlarla başarılı bir adım attığını savunan Yüceer, 2014 yerel seçimlerine güçlü örgütlerle girmek için çalışma başlattıklarını belirtti.

Milletvekili Yüceer, bir gazetecinin CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun sözkonusu ankette, CHP'nin genel seçimdeki oy oranının altına düşmesiyle ilgili sorusuna şöyle cevap verdi: “Böyle bir sonuç, çok anlamlı değil. Seçimden sonra yemin etmeme tavrı sergiledik. Bu süreçte kamuoyu farklı bir şekilde yönlendirilmeye çalışıldı. Partimiz, sonuçların doğruluğunu inceleyecektir.”
CHP PM Üyesi Özzeybek ise Merkez İlçe Başkanı Hamza Kopal’ın görevden alınmasına ilişkin bir soru üzerine örgütlerle konuları değerlendireceklerini ancak Manisa’daki çalışmalarında asıl amaçlarının, 2014 seçimlerine güçlü bir örgüt yapısıyla girmek olduğunu ifade etti.

Toplantı daha sonra basına kapalı devam etti.