Kasa Hırsızları, Çaldıkları Parayı Harcayamadan Yakalandı

Bursa`da, son bir ay içerisinde üç farklı işyerinin çelik kasasını soydukları tespit edilen üç zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kasa Hırsızları, Çaldıkları Parayı Harcayamadan Yakalandı
Zanlıları cezaevine götüren operasyon Bursa ve İstanbul polisinin işbirliği ile gerçekleşti.
Merkez Yıldırım İlçesi Yavuzselim Mahallesi’nde faaliyetg österen inşaat malzemeleri satan bir işyerinin çelik kasasının açılarak içerisinde bulunan 25 bin lira ile yaklaşık 5 bin liralık altının çalındığı ihbarını alan Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği dedektifleri, olay yerinde incelemelerde bulundu. Görgü tanıklarını dinleyen polis, güvenlik kamerası görüntülerini de incelemeye aldı. Hırsızların kullandığı aracın plakasını ve eşkalleri tespit eden polis, operasyon için harekete geçti.

BURSA POLİSİ TESPİT ETTİ, İSTANBUL EMNİYETİ YAKALADI
İstanbul Emniyet Müdürlüğü ile irtibata geçen Bursa polisi, aracın İstanbul`da olduğunu belirledi. İstanbul Emniyet müdürlüğü ekipleri tarafından durdurulan araçta bulunan 3 kişi gözaltına alındı. Otomobilde yapılan aramada hırsızlık için kullanılan çok sayıda malzeme ele geçirildi. Osman Altundere (42), Nurettin Altun (41) ve Fikri Bakır (33) Bursa polisine teslim edildi. Çaldıkları 25 bin lira para ve 5 bin lira altınla beraber yakalanan zanlıların çok sayıda hırsızlık suçundan sabıkalı oldukları ortaya çıktı. Zanlıların bir ay içerisinde Bursa merkez, Yenişehir ve İznik İlçeleri’nde işyerlerinden üç ayrı çelik kasa hırsızlıklarına karıştıkları tespit edildi. Bursa Emniyet Müdürlüğü’ndeki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 zanlı tutuklanarak cezaevine konuldu.