Küçük Sırlar 52. bölüm özeti ve fragmanı

Sinem Kobal ve Burak Özçivit'in başrollerinde oynadığı 'Küçük Sırlar' özellikle genç izleyiciler arasında büyük bir beğeni ile karşılandı.

Küçük Sırlar 52. bölüm özeti ve fragmanı
Küçük Sırlar dizisinin 52. bölüm özeti Star Tv web sitesinde yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır:

Küçük Sırlar 51. bölüm özeti

Ayşegül ve Çetin evde yalnız romantik bir gece geçirmeyi umarken Ömer ve Neslişah aniden eve dönerler. Ömer ve Neslişah bir açıklama beklerken Ayşegül, Çetin'in sevgilisini çağırdığını ve onu evden göndermeye çalıştığına dair bir yalan atar. Çetin'de onu destekler. Bu seferlik yakalanmaktan kurtulurlar ama artık Neslişah'ın iyice dikkatini çekmişlerdir.

Arzu Ceyla'nın gittiğini, Ali'nin onu tercih ettiğini öğrendiğinde koşarak Ali'ye gider ama Ali, onunla yeniden beraber olmayı düşünmemektedir. Hayal kırıklığına uğrayan Arzu, Ali'nin onu Saygın'dan kıskandığını fark edince yeniden ümitlenir. Ali farkında olmadan Arzu'nun hazırladığı tuzağa düşer.

Su ve Demir'in ilişkilerini saklama çabaları, başlarına beklenmedik olayların gelmesine sebep olur. Demir bir yandan da Meriç'le uğraşmaktadır. Meriç sürekli para harcamaktadır. Meriç'in alışveriş hastalığı ile baş edemeyeceğini anlayan Demir, onu durdumak için farklı bir yöntem bulur. Neslişah Çetin'in esrarengiz sevgilisini eve davet etmek ister. Ayşegül onu şüphelendirmemek için bir sahte sevgili bulup tanıştırmayı önerir.

Okul arkadaşları arasında geçen ilişkileri ele alan dizide yaşanan aşklar da izleyici tarafından büyük bir dikkatle takip ediliyor.