Eskişehir Bölge İdare Başkanı Zeynel Ilıcalı Esnaf Odaları Birliği‘ne Veda Ziyaretinde Bul

İzmir‘e tayini çıkan Eskişehir Bölge İdare Başkanı Zeynel Ilıcalı, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen‘e veda ziyaretinde bulundu.

Eskişehir Bölge İdare Başkanı Zeynel Ilıcalı Esnaf Odaları Birliği‘ne Veda Ziyaretinde Bul
Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Birsen‘e veda ziyaretinde bulunan Bölge İdare Başkanı Ilıcalı, 2009 yılı temmuz ayında Eskişehir‘e tayini çıktığını hatırlatarak, "O zaman Eskişehir‘e atamam yapıldığında istemeyerek gelmiştim. Fakat şimdi ise ayaklarım İzmir‘e gitmiyor. Burda edindiğim dostluklar beni çok etkiledi. Eskişehir yaşanası bir şehir. Burada çalışmanın, yaşamanın bir ayrıcalık olduğunu düşünüyorum. Eskişehir halkı hukuka çok saygılı bir toplum. Kurallara, mevzuatlara uyuyorlar. Eskişehir rahatlıkla herkese her anlamda tavsiye edebileceğim bir şehir" şeklinde konuştu. Ilıcalı, herkesten hakkını helal etmesini istedi.

Eskişehir‘e yaptığı hizmetlerden ötürü Ilıca‘ya çok teşekkür eden Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Birsen, " Sayın Ilıcalı‘nın İzmir‘e de tayini çıksa ülkemize en iyi şekilde hizmet edeceğinden kuşku duymuyorum. Kendisine yeni görev yerinde başarılar diliyorum" diye konuştu.

Kaynak: İHA