'Benim paramı yiyorlar'

Modacı Nur Yerlitaş, “Bugün Ne Giysem?” programındaki jüri üyeleri arkadaşları Ivana Sert ve Hakan Akkaya'nın parasını yediklerini söyledi.

'Benim paramı yiyorlar'
SHOW TV ekranlarında yayınlanan Uğurkan Erez’in danışmanlığını, Nur Yerlitaş, Ivana Sert ve Hakan Akkaya'nın jüri üyeliğini yaptığı “Bugün Ne Giysem?” programının bugünkü bölümüne Nur Yerliştaş yine yaptıklarıyla damgasını vurdu. Yerlitaş, programda bulmaca çözdü, ruj sürme hilelerini anlattı ve Sert ile Akkaya'nın parasını yediklerini söyledi.

Nur Yerlitaş, podyuma çıkan yarışmacıyı eleştireceği sırada ne söyleyeceğini unuttu. Yerlitaş bunun üzerine Ivana Sert taklidi yaparak yarışmacıyı eleştirdi.

Bir diğer yarışmacı ise Hakan Akkaya'nın eleştirilerine maruz kalırken, Akkaya podyuma çıkarak yarışmacıya müdahale etti. Yerlitaş da, "Hakan iş yapıyor, bende bulmacamı çözeyim bari" diyerek Akdeniz'de bir ada sorusuyla bulmacasını çözmeye başladı.

Daha sonra Yerlitaş, ruj sürme hilelerini anlattı. Yerlita, slikonlu ve büyük dudaklıların hep mat ruj kullanması gerektiğini, parlak ruj kullanmaması gerektiğini söyledi.

Daha sonra jüri arasında yaşanan diyalog ise programa damgasını vurdu.

"Biz çekirdek bir aileyiz bir de oğlumuz var. Ben başlarında büyük ablalarıyım" diyen Yerlitaş, "İvana dünyayı geziyor, sahillere gidiyor. Ben gariban atölyenin başında çalış, gel burada çalış" şeklinde konuştu.

Akkaya buna karşılık, "Biri para kazanacak öbürleri yiyecek" dedi.

Yerlitaş da parası olmadığını kanıtlamak için eline çantasını aldı ve cüzdanını çıkarttı. Yerlitaş, "Çantaya bakın beş kuruş para mı var Allah rızası için. Bakayım ne çıkacak içinden. Ayyy 250 lira, yok hiç bir şey yok" diye konuştu.

Akkaya, "Gizli bölgeye bakabilir miyim?" diye sordu.

Yerlitaş da buna karşılık, "Gizli bölge yok, kredi kartları var. Bunlarda kapanmıştır, gitsek bir yere rezil olacağız. Tam 250 liram var. Paramı yiyorlar benim" diye espiriler yaptı.