Adapazarı‘nda Teknoloji Sezonu Açılıyor

Bimeks Adapazarılı teknoloji severlerin kalbini fethediyor. Türkiye‘nin güçlü teknoloji perakendecisi Bimeks, yarın Adapazarı Kültür Merkezi içindeki yeni mağazasını açıyor.

Türkiye‘nin halka arzını gerçekleştirmiş tek teknoloji perakendecisi, sektöründe pek çok ilkin öncüsü olan Bimeks, gittiği her bölgeye kaliteli ve güler yüzlü hizmeti götürüyor. Satış, danışmanlık, satış sonrası destek hizmetlerindeki kalitesi ve her döneme özel düzenlediği kampanyalarla fark yaratan Bimeks, her alışverişinize bedava uçuş mili kazandıran tek teknoloji marketi.

Her gün daha güçlü atılımlarla hedefine doğru ilerlemeye devam eden Bimeks, yurt genelindeki 47. mağazasını yarın saat 10.30‘da Sakarya‘nın en büyük ilçesi Adapazarı‘nda açıyor. Adapazarı için her türlü detay düşünülerek hazırlanan mağaza 740 metrekare alanda hizmet verecek. Küçük ev aletlerinden beyaz eşyaya, LCD televizyondan oyun konsoluna, bilgisayardan cep telefonuna yüzlerce ürün çeşidiyle Adapazarı halkının her türlü teknoloji ihtiyacını karşılayacak olan mağaza, Adapazarı‘na en iyi fiyat

garantisini götürecek. Açılış Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar tarafından yapılacak.

Adapazarı Kültür Merkezi‘ndeki büyük açılışa özel Nokia 5130 cep telefonu 299 TL yerine 249 TL, HP Compaq Mini Bilgisayar 319 dolar yerine 189 dolara, LG 32 inç LCD televizyon 999 TL yerine 599 TL, Ariston nofrost Buzdolabı 1399 TL yerine 799 TL‘den Adapazarı halkının beğenisine sunulacak.

BİMEKS HAKKINDA

1990 yılında kurulan Türkiye‘nin ilk teknoloji marketi BİMEKS bugün 28 şehirde faaliyete geçirdiği 47 mağaza ve 550 çalışanı ile verdiği danışmanlık ve satış sonrası destek hizmetleriyle Türkiye‘nin öncü mağazalarından biridir. AVM içinde kurulan ilk teknoloji perakendecisi unvanı alan BİMEKS, Türkiye‘de 1997-2007 yılları arasında Türkiye‘de son 10 yılın en hızlı büyüyen bilişim şirketidir.

2010 yılı itibariyle kendine özgü franchise sistemi ile büyüme hızına hız katmaya ve yeni projeler, yeni mağazalar ile 21. yılında Türkiye‘nin en iyi markası olma yolunda emin adımlarla büyümesini sürdürmeye ve yeni istihdamlar sağlamaya devam edecektir.

BİMEKS‘in internetteki perakende noktası www.bimeks.com.tr, internetteki BİMEKS, geniş ürün yelpazesi, sürekli güncellenen fiyat ve teknik bilgi içeriği ve güvenli çevrimiçi ticaret alt yapısıyla ev veya ofis ortamından süre sınırsız alışveriş yapma imkânı tanımakta; Bimeks‘in hizmet farkını sanal ortamda da yaşatıyor. BİMEKS‘in kampanya ve fırsatları www.facebook.com/bimeks adresinden de takip edebilir.

Kaynak: İHA