Uşak İl Genel Meclisi Temmuz Ayı Olağan Toplantıları

Uşak İl Genel Meclisi Temmuz ayı olağan toplantılarının ilk birleşimi Meclis Başkanı Ali İhsan Uzun başkanlığında yapıldı.

Uşak İl Genel Meclisi Temmuz Ayı Olağan Toplantıları
Öz Merkez’deki toplantı salonunda gerçekleştirilen oturumda 7 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Meclis birleşimi bir önceki toplantıya ait tutanak özetlerinin okunarak kabul edilmesi ile başladı. Haziran ayı olağan toplantılarında gündem maddeleri arasından çıkartıldığı için CHP ile AK Parti arasında sert tartışmalara neden olan dilek ve temenniler bölümü de yer aldı. Temmuz ayı toplantılarının ilk birleşiminde Muharremşah Köyü İlköğretim Okulu inşaatının 2011 yılı ek yatırım programına alınması, Sivaslı ilçesindeki 500 kişilik spor salonunun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne tahsis edilmesi ve Sivaslı Mumammer Yazgan İlköğretim Okulu’nun Halk Eğitim Merkezi binasının İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne tahsis edilmesi görüşülerek karara bağlandı.

Gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlanmasının ardından meclis üyeleri dilek ve temenniler bölümünde söz alarak İl Özel İdaresi’nin yatırımları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Başkan Ali İhsan Uzun, meclis üyelerinin görüşlerini belirtmesinden sonra oturumu kapatarak ikinci birleşimin yarın yapılacağını duyurdu.

Kaynak: İHA