Aziz Yıldırım'ın avukatı spor yazarlarına çattı

Hilal Cebeci'nin ardından ekranların yeni fenomeni Aziz Yıldırım'ın avukatı Faik Işık oldu. Hemen hemen her gün bir televizyon kanalında boy gösteren Aziz Yıldırım'ın avukatı Faik Işık'lın son durağı CNN Türk ekranlarında yayınlanan “Ne Oluyor” programı oldu.

Aziz Yıldırım'ın avukatı spor yazarlarına çattı
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım tutuklandı (Son Detaylar)

Şirin Payzın’ın sorularını yanıtlayan Faik Işık, hem şike operasyonunun haklılığını savunan gazetecilere gözdağı verdi, hem de Galatasaray ile kafa buldu.

TANBURACI’YA PALA BIYIKLI GÖNDERMESİ
Şike operasyonunun delillerini yeterli olmadığına dikkat çeken Faik Işık, programa mail gönderen bir izleyiciye ise “gerizekalı” diyerek hakaret etti. Spor yazarı Osman Tanburacı’ya da “pala bıyıklı arkadaş” diyerek göndermede bulundu. Osman Tanburacı’nın dün akşam Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan programa sonrası kendisini eleştirmesine sinirlenen Işık “ Telefonu kapattıktan sonra, ben buna soru sormam çünkü taraftır” diyor. Ben tabii ki tarafım, ben savunma tarafıyım.” dedi.

Aziz Yıldırım'ın avukatı spor yazarlarına çattı

KÜTAHYALI VE BARANSU’YA DOKUNDURDU
“Türkiye’de embadded gazeteciler var” diyerek isim vermeden Mehmet Baransu ve Rasim Ozan Kütahyalı’yı kast eden Işık “ 3 tane 4 tane çok parka delikanlılar görüyorsunuz. Siz bunları okuyorsunuz. Hangi soruşturmada ne yapılacağını yazıyorlar. Daha çıkmamış soruşturmaları yazıyorlar.” dedi.

SİZE ALLAH’TAN VAHİY Mİ GELİYOR?
Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Tele Futbol programına katılarak 3. operasyonun yolda olduğunu iddia eden Taraf Gazetesi yazarı Mehmet Baransu’yu da eleştiren Işık “ Beyaz Tv ekranlarına çıkan bir kişi çıkıyor, bilirkişi olarak konuşuyor. 3. operasyonunda işadamları olacağını söylüyor. Suçtur bu. Demek ki o arkadaş embadded gazetecidir. Hani bu soruşturma gizliydi. Hani biz bilmiyorduk. Diğer medya bilmiyor. Bu arkadaşlar 4 tane. Son dönemin kahramanları bunlar. Bu 4 silahşora diyorum ki “Siz embaddedsiniz. Diğer basının bilmediği ayrıntılarla ilgili her televizyon kanalında ahkam kesiyorsunuz. Sert konuşuyorsunuz. Birde benim yanımda sert konuşunda göreyim. Size Allah’tan vahiy mi geliyor da biliyorsunuz.” dedi.

Aziz Yıldırım'ın avukatı spor yazarlarına çattı

GALATASARAY İLE KAFA BULDU

Galatasaray’ın bu soruşturmada neden isminin geçmediği sorusuna ise Faik Işık, sarı kırmızılıları kızdıracak bir cevap verdi. O soruya verdiği cevapla Galatasaray ile adeta kafa bulan Faik Işık “ Galatasaray eğer bu sene alt tarafta ki liderlik mücadelesini sürdürmemiş olsaydı, Galatasaray’a çok ciddi dokunulurdu.” diye konuştu.

BEYAZ GAZETE