Karadağlar 32. Bölüm özeti ve fragmanı

SHOW TV ekranlarında yayınlanan dizi Dostoyevski'nin 'Karamazov Kardeşler adlı romanından uyarlanmış. Zengin bir baba ve oğulları arasındaki çatışmaları anlatan dizi reyting sıralamasında da üst sıralarda yer alıyor.

Karadağlar 32. Bölüm özeti ve fragmanı
Karadağlar dizisinin 32. Bölüm özeti Show Tv web sitesinde yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır.

Karadağlar 31. Bölüm özeti

Halit Karadağ jandarmalarla birlikte Gülali'ye pusu kurar ve onu yakalatır ama Ayfer son anda Gülali'nin kurtulmasını sağlar. Gülali'yle bir yandan eşkıya grubunun liderliği için mücadele eden Ayfer bir yandan da yavaş yavaş ona aşık olmaktadır.

Gülhayat'ı Gülali'yle aralarında büyük bir engel olarak gören Ayfer, Gülhayat'ı daha yakından tanımak için, erkek kılığına bürünerek, Marika'nın mekanına müşteri olarak gider. Ancak onu orada tanıyan biri çıkar; Halit Karadağ... Halit Karadağ Ayfer ve adamlarını yakalayarak evinin bodrumuna kilitler.

Bu arada Halit'i kandırarak bütün mal varlığını elinden almaya çalışan Selahattin planını uygulamaya başlar. Kadir'le tekrar barışmak için her yolu deneyen Zuhal ise Kadir'i "ya benimle barışırsın ya da Marika'nın mekanında çalışmaya başlarım" diye tehdit eder.

Usta oyuncu Erdal Özyağcılar’ın Halit Karadağlı’yı canlandırdığı dizinin fanatikleri de oluşmuş durumda. Her biri birbirinden heyecanlı geçen bölümleri iple çeken fanatikler arasında bayanların oranı da oldukça yüksek.