Salim Uslu‘dan Mecitözü‘nde Esnaf Turu

AK Parti Çorum milletvekili adayı Salim Uslu, Mecitözü ilçesinde esnafları ziyaret etti.

Cuma namazı sonrası Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Mecitözü İlçe Başkanı Yaşar Kabakçı ile birlikte ilçedeki esnafları ziyaret eden Salim Uslu, esnaflara hem bol kazanç dileklerinde bulundu hem de sorun dinledi. Esnaf ziyaretleri sırasında vatandaşlar Uslu7ya yoğun ilgi gösterisinde bulundu.

AK Parti Çorum milletvekili adayı Salim Uslu, emek mücadelesinin içinden gelen bir insan olarak bu mücadeleyi diğer adaylarla Çorum için, Çorumlularla beraber Çorum‘a hizmet için yürüteceklerini söyledi.

Hizmet ederken de insanlara arasında ayrım yapmayacaklarını vurgulayan Uslu, Uslu, "Çorum‘un, Çorumlunun bundan sonra sesi, nefesi, gücü ve şansı olmak için sizlerle birlikte el birliğiyle, gönül birliğiyle hizmet yolculuğuna çıktık. Uzun yıllar emek dünyasının en büyük, en etkin ve en saygın örgütü olan Hak-İş Konfederasyonunun Genel Başkanı sıfatıyla çalışanın hakkını savunmak adına verdiğimiz mücadeleden geliyoruz. Verdiğimiz mücadelede işçi kardeşlerimle birlikte hatırı sayılır sonuçlar elde ettik.

Ülkemizin her yanına yetişmeye çalıştık. Nerede haksızlık varsa, emek ve hak ihlali varsa gidermeye çalıştık. Onların sesi ve gücü olmaya çalıştık. Şimdi inşallah sizlerin desteği ve elbirliğiyle bu mücadelemizi Ak Parti saflarında siyasetin içinde Çorum için, Çorumlularla beraber Çorum‘a hizmet için yürüteceğiz" dedi.

Kaynak: İHA