Her Şeye Rağmen 8. Bölüm özeti ve fragmanı

Babası haksız yere idam edilen bir genç davanın hâkiminden intikam almak için sürgün edildiği kasabaya dönmeye çalışıyor. Dizi de işte bu hikâyenin üzerine kuruluyor.

Her Şeye Rağmen 8. Bölüm özeti ve fragmanı
Her Şeye Rağmen dizisinin 8. Bölüm özeti Atv web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Memet şehir kulübüne gelerek isyanı bastırır. Şehir kulübünde çıkan kargaşa şehirde duyulur. Mümtaz, Tahsin, Nusret hemen oraya gelirler. Leyla insanların aç kalmasına çok üzülmüştür. Jandarma Tahsin beyin telefonuyla Zühre'nin evini basmış ve onu nezarethaneye atmıştır. Elif okulda Zeliha'ya bu durumu anlatır.

Zeliha Mümtaz'dan yardım ister ve Zühre'nin ne iş yaptığını öğrenir. Asuman, nişanda Leyla'nın Memet'le buluştuğunu öğrenmiş, bu bilgiyi Nusret'in belediye seçimlerinde aleyhinde kullanmayı düşünür ve bir gazeteye haberi verir. Gazetede çıkan haber gündeme bomba gibi düşer. Nusret'in politik itibarı zedelenir.

Savcı, Mümtazın isteğiyle tüm şehirde anahtarın nereye ait olduğunu bulmak için bir arama başlatır. Anahtar eski bir dolabı açar. Anahtarın açtığı masa bir eskiciden alınmıştır. Asıl sahibine ulaşmaya az kalmıştır. Ne var ki gece eskici dükkanı ateşe verilir.

Mümtaz eskici dükkanının yanmasıyla suçlunun Aziz'den başka biri olabileceği olasılığı büyür ve vicdan azabı daha da artar. Eskiciden bulduğu kayıt defterlerinin izini sürmeye başlar.

Mehmet’in dönüş yolunda tanıştığı ve hoşlandığı kız da davanın hakimi Mümtaz Bey’in kızı çıkınca işler daha da karışıyor.