Aşk Bir Hayal 70. Bölüm özeti ve fragmanı

Başrollerini Nehir Erdoğan ve Orhan Kılıç'ın paylaştığı Aşk Bir Hayal dizisi aynı gün ve aynı saatinde ATV ekranlarına geliyor. Yine soluksuz olarak izlenecek dizide neler yaşanacağı ise merak konusu işte yeni bölümden ipuçları

Aşk Bir Hayal 70. Bölüm özeti ve fragmanı
Aşk Bir Hayal dizisinin 70. Bölüm özeti Atv web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Fatma oğlunun kaçırılmasından sonra emniyete gitmiştir. Çıkışta gazetecilere konuşur. Miran hakkında aklına ne gelirse söyler. Bunu izleyen Miran çılgına döner. Fatma'nın canını almaya ant içer.
Küçük Altay Reşo'nun kaçırılmasından çok etkilenmiştir. Miran'la ilgili kabuslar görür. Aslında Reşo gibi Altay ve Asmin de her an ölümle burun buruna olmaktan tedirgindir.

Miran, kızı Keje'yi kaçırdığından beri Nevin ruhsal sağlığını yitirmiştir. Fatma ise perişan haldedir. Şahin ülkenin en iyi dedektifini tuttum, Reşo'yu sana geri getireceğim diyerek karısını teselli etmeye çalışır. Bu sözler Fatma'nın yüreğine su serper. Karı koca birbirlerine sıkıca sarılırlar. Aslında Fatma bilmeden kocasına veda etmektedir…

Miran'ın Fatma'yı katletmek için planı hazırdır. Şahin işe gittikten sonra, o evde çalışan adamları vasıtasıyla gizlice eve girecekler ve yemin ettiği gibi Fatma'yı öldürecektir. Bunu öğrenen Şahin ise yıkılır. Karısını ve doğmamış oğlunu sonsuza kadar kaybetmiştir.

Fatma'nın ölüm haberini duyan Nevin kızını bulabilmek için hastaneden kaçar. Emniyete gider.

Bu sırada Miran yeni bir katliamın planını yapmaktadır…

Fragmandan da anlaşıldığı gibi dizi fanatikleri bu bölümde de bir an olsun ekran başından ayrılamayacaklar.