Ak Parti Eskişehir Milletvekili Aday Adayı Ahmet Sivri Çalışmalarına Tüm Hızıyla Devem Edi

Ak Parti Eskişehir Milletvekili Aday Adayı Ahmet Sivri, ziyaretlerini, beş ilçeye giderek tamamladı.

Mihallıçık‘ta ilçe başkanı Mutlu Kızılkaya’yı ziyaret eden Sivri, sonrasında Mihalıçcık halkıyla görüşüp sorunlarını dinledi. Sivri’ye destek veren Mihalıçcık halkı, güleryüzlü ve kolaylıkla kendisine ulaşabildikleri bir vekil istediklerini ilettiler.

Yunusemre Belediye Başkanı İ. Hakkı Yavuz’u makamında ziyaret eden Sivri, beldenin sorunlarını dinledi. Beldenin aile hekimliği sisteminde yaşadığı sorun ve git gide düşen nüfus gibi problemleri öğrenen Sivri, bu konuda çalışmalarda bulunacağını söyledi.

Beylikova ve Alpu ilçeleriyle, Bozan beldesini de ziyaret eden Sivri, buralarda da belediye başkanları ve ilçe teşkilatlarıyla görüştü. Aynı zamanda ilçe halkıyla da görüşen Sivri, ilçelerin ve beldelerin sorunları hakkında bilgiler aldı, projelerinden bahsetti. Halktan yoğun ilgi ve destek gören Sivri, milletvekili seçilirse bu ilginin karşılığını hakkıyla vereceğini söyledi.

Ziyaretlerinde kurum içi iletişimin önemine de değinen Sivri, “Teşkilatımdaki ilçe, belde ve belediyelerdeki tüm arkadaşlarımı süreç içerisinde ziyaret ettim. Teşkilatımla birlikte halkın sorunlarını dinledim. Teşkilat içerisinde sağlam bir iletişimin olmasının gerekliliğine her zaman inandım. Halkla ve teşkilatla kopuk bir iletişim bizi hiçbir yere ulaştıramaz, siyasetçiler bunu göz önünde bulundurmalıdır” dedi.

Kaynak: İHA