Köktaş‘ın Teşkilat Gezileri

Teşkilat gezilerini aralıksız sürdüren AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Fuat Köktaş, kendisine fırsat verildiğinde Samsun‘a hizmet sevdası ve aşkıyla, şehri kucaklayan, bütünleştiren bir anlayışla çalışacağını söyledi.

Milletvekili Aday Adayı Fuat Köktaş, Sevgi Kafe‘de düzenlenen kahvaltıda Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Turan Çakır, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı İhsan Kurnaz, İl Genel Meclis Üyeleri, belediye meclis üyeleri, kadın kolları üyeleri ve partililer bir araya geldi.

Kahvaltının ardından Fuat Köktaş, sırasıyla Asarcık, Kavak, Ladik ve Havza teşkilatlarını ziyaret etti.

Fuat Köktaş‘ı ilçe teşkilatı gezilerinde, AK Parti Asarcık İlçe Başkanı Hami Karakaş, AK Parti Kavak İlçe Başkanı Salih Çelik, AK Parti Kavak İlçe Teşkilatı Kurucu Başkanı Ali Erat, AK Parti Ladik İlçe Başkanı Fikret Baştan, AK Parti Havza İlçe Başkanı Mahmut Karahan, AK Parti Havza İlçe Başkan Yardımcısı Ali Sözen, Havza Belediye Başkanı Av. Murat İkiz, ilçe teşkilat mensupları ve çok sayıda partili karşıladı.

Partililerle görüşerek milletvekilliği aday adaylığı konusunda destek isteyen Köktaş, ziyaret ettiği ilçe teşkilatlarında gördüğü yakın ilginin kendisini memnun ettiğini söyledi.

Genci-yaşlısı, kadını-erkeği tüm Samsun‘a hizmet için yola çıktığını kaydeden Köktaş, "Teşkilat içinden gelmem sebebiyle ziyaretlerimde tüm ilçe teşkilatları, kadın ve gençlik kollarının bana gösterdiği desteğe teşekkür ediyorum. Partinin içinden gelen biri olmam partililerle, daha yakın irtibat sağlamama neden oluyor. Genci yaşlısı, kadını erkeği tüm Samsun‘a hizmet etmek için yola çıktım. Eğer partim tarafından bana bu fırsat verilirse tüm şehri kucaklayan bir vekil olmak için elimden geleni yapacağım" dedi.

"Memleketine sevdalı, değişimin ve gelişimin öncüsü Samsun için umutla, azimle kararlılıkla çalışarak durmadan yolumuza devam edeceğiz" diyen Fuat Köktaş, şöyle konuştu: "Memleket sevdası ve hizmet aşkıyla çıktığımız bu yolda tek bir kişinin bile derdini dert edinip çözeceğiz. Geçmişte, sizlerin güven ve desteği ile girmiş olduğum siyaset yolunda önemli görevler üstlendik. Önemli hizmetleri sizlerin gayreti ve özverisi sayesinde yerine getirdik. Bugün emaneti hakkıyla yerine getirmenin huzur ve gönül rahatlığını yaşıyoruz. Ancak bitmedi. Daha çok söyleyecek sözümüz, yapacak çok işimiz ve dökecek çok terimiz var. Bugün sizlerin takdiri ile genel seçimlerin yaklaştığı şu günlerde milletvekili aday adaylığı yolunda milletimize, memleketimize hizmet etmek için ‘ya nasip‘ diyerek yola çıktım. Sizlerin rızanızı ve desteğinizi, hepsinden önemlisi de hayır duamızı almak istiyorum."

AK Parti‘nin ekonomik, sosyal, sağlık ve eğitim alanlarında yaptığı hizmetin milletin gönlünde taht kurduğunu vurgulayan Fuat Köktaş, AK Parti‘ye halkın teveccühünün her geçen gün katlandığını ifade etti.

Kaynak: İHA