Kızım Nerede 7. bölüm fragmanı izle

Ekranların beğenilerek izlenen dizisi Kızım Nerede 7. bölümüyle 4 Şubat Cuma akşamı ATV ekranlarında olacak. İşte Kızım Nerede adlı dizinin 7 bölüm özeti ve fragmanı...

Kızım Nerede 7. bölüm fragmanı izle
Zeynep'ten gelen sır dolu paket büyük şaşkınlık yaratmıştır. Baskılara daha fazla dayanamayan Zafer paketi açar… Gördükleri şey Suna'yı da Zafer'i de alt üst edecektir. İpek'in yalanlarından sıkılan Bahadır evi terk eder. Bütün bu olanlardan etkilenen Hazal ise kendine bir kez daha zarar vermeye çalışır. Bahadır'ın bu beklenmeyen hareketi evde bir kez daha büyük sorunlar yaratır. İpek, Bahadır'ı eve dönmesi için ikna etmeyi başarabilecek midir?

Zeynep'in kaldığı kulübedeki ipuçları Kağan'ı "Zeynep Demiray" davasında farklı bir noktaya getirir. Ve Zafer, Nihat'ın getirdiği yeni bilgiler sayesinde Kağan'ın büyük sırrını öğrenir. Bu durum Kağan'la Zafer arasındaki ipleri iyice gerer. Üstelik Zafer bu sırrı Kağan'a karşı kullanmaktan çekinmeyecektir. Kağan'ı bu denli zor duruma düşürecek sır nedir? Suna'nın bu durumu öğrendikten sonra Kağan'a karşı olan davranışları nasıl değişecektir? Polisin verilen ifadeler sonucu çizilen robot resmi paylaşması ise Demiray ailesi için yeni bir umut ışığı olur. Robot resimdeki adamı tanıdığını düşünen Suna, bütün bu gelişmeler sonucunda Zeynep'e bir adım daha yaklaşabilecek midir?

Tüm bu soruların birbirinden ilginç ve şok edici cevaplarıyla "Kızım Nerede" 4 Şubat akşamı ATV ekranlarında!