Yıllar Sonra 3. bölüm özeti ve fragmanı

Ekranların sevilerek izlenen dizisi Yıllar Sonra 3. bölümüyle 5 Kasım Cumartesi akşamı Kanal D ekranlarında olacak.. İşte Yıllar Sonra 3. bölüm özeti ve fragmanı...

Yıllar Sonra 3. bölüm özeti ve fragmanı
Yıllar Sonra dizisinin 3. bölüm özeti Kanal D web sitesinde yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır. Yıllar Sonra 3. bölüm fragmanı ve 2. bölüm özeti...

Leyla büyük bir acının ortasında

Şahin’in ölümüyle yıkılan Leyla, Merve ve Yağmur’un varlığını öğrenmesiyle bir kez daha yıkılır. Yıllardır inandığı her şey yerle bir olmuştur. Aslı, Harun’un varlığına sarılır. Fakat Harun, Aslı’yı çok tehlikeli bir yola sürüklemektedir. Leyla ve çocuklarını çok zorlu bir sınav bekler.

Öteki taraftan Rasim Gürel, Şahin’in ölümüne çok sevinirken, artık ihale için uğraşmasına da gerek kalmadığını düşünür. Abisinin acısını çabuk atlatan Birsen, holdingin başına geçme hayalleri kurarken, Hasan tehlikeyi önceden sezer ve önlemini alır.

Merve tutuklanır. Merve’yi haberlerde gören Tahir yıllar önce yetiştirme yurdunda kaybettiği kardeşi olduğunu anlar. Merve ve Yağmur artık yalnız değillerdir. Tahir, Merve’nin yaşadığı acıların hesabını elbette Ulupınar Holding’den soracaktır. Leyla’nın işi artık çok zordur.

Bir tarafta güvendiği kocasının ölüm acısı, bir tarafta arkasında bıraktığı koca bir ihanet, bir tarafta Rasim Gürel tehlikesi ve bir tarafta hırslarıyla hareket eden görümcesi ve üç çocuğunun sorumluluğu artık omuzlarındadır. Her zamankinden daha güçlü olmak zorundadır.