Zile'de Yazıcıoğlu Parkı

Kahramanmaraş'taki helikopter kazasında hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi (BBP) Lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun adının yaşatılacağı parkın yapımı tamamlandı.

Zile'de Yazıcıoğlu Parkı
Tokat'ın Zile ilçesi Yunus Emre Mahallesinde 4 bin metrekarelik alanda yapımı tamamlanan "Muhsin Yazıcıoğlu Parkı" açılışı için gün saymaya başladı. Zile Belediye Başkanı Lütfi Vidinel, 2009 yılında yaptıkları ilk meclis toplantısının ilk kararı olarak Muhsin Yazıcıoğlu'nun adının parka verildiğini hatırlatarak, "Bu parkımızı yeniden düzenleyerek modernize edip açılışa hazır hale getirdik. Yeri doldurulamayacak bir karakter abidesi olan rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu adına yaptırdığımız parkta çağdaş uygulamalar yaptık. Trotuarlarıyla, otomatik sulama, aydınlatma sistemiyle, kafeteryasıyla, kamelyasıyla halkımız buradan istifade edeceği yeşilin çok olduğu bir alan oluşturduk" dedi.
Başkan Vidinel ayrıca, ilkbaharla birlikte daha önceden söz verdikleri gibi tüm mahallelere çocuk oyun alanları ve vatandaşların dinlenmeleri için park yapmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.