Gazanfer Bilge İlköğretim başarıyı ödüllendirdi

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde, Dereköy Gazanfer Bilge İlköğretim Okulu, 'Gelecek İçin El Ele Projesi' kapsamında program düzenledi. Programda daha

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde, Dereköy Gazanfer Bilge İlköğretim Okulu, 'Gelecek İçin El Ele Projesi' kapsamında program düzenledi. Programda daha önce yapılan çeşitli yarışmalarda dereceye giren ve değişik aktivitelerde başarı gösteren öğrencilere onur belgeleri verildi.

Karamürsel Dereköy Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa Karamürsel Kaymakamı Celil Ateşoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Necati Çimen, İlçe Milli Eğt. Md. Yrd. Cafer Şahingöz, öğrenci ve velileri katıldı.

Okul müdürü Kamuran Öğçem, hedeflerinin eğitimde okul, aile ve öğrenci birlikteliğini sağlamak olduğunu söyledi. Öğrencileri çeşitli faaliyetlerle desteklediklerini ifade eden Öğçem, böylece onların daha başarılı, etkin ve katılımcı olmalarını sağladıklarını kaydetti. Öğçem, eğitim kalitesinin artırılması için bu tür etkinlikleri düzenlemeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.